MEZOTERAPIJA sa i bez igala


LIFTING LICA I POPUNJAVANJE BORA MEZOTERAPIJOM


Jedan od najatraktivnijih i najtraženijih tretmana je mezoterapija bez igala. Ovaj tretman koristi princip elektroporacije. Pri procesu elektroporacije dolazi do strukturalne preraspodele lipidnih slojeva, veće propustljivosti membrane i formiranje kanala kroz koje prolaze mezoterapijski kokteli direktno u dermalni sloj kože. Tretman se može koristiti za mršavljenje, otklanjanje celulita, lifting lica, popunjavanje bora, otklanjanje hiperpigmentacije, lečenje akni, zatezanje kože i ublažavanje strija u zavisnosti koji se mezoterapijski koktel koristi.
Opis tretmana za lifting lica i popunjavanje bora
Prvo se koža očisti odgovarajućim mlekom i tonikom. Zatim sledi desetominutna masaža zlatnom kašikom koja kožu dodatno čisti i priprema je za sledeći korak - elektroporaciju. Koristimo koktel mezolift čiji su glavni sastojci biopeptidi, soja proteini, mikrokolagen i ovseni polisaharidi. Kružnim pokretima prelazimo dekolte, vrat i lice u trajanju od 20 minuta. Zatim nanosimo u dublje bore koktel mezofiler čiji su glavni sastojci mikro alge(usporavaju starenje), lipozomni polifenoli(podmlađuje kožu) i mikrokolagen( epidermalni faktor rasta) i nastavljamo proces elektroporacije. Tretman nastavljamo ultrazvučnom glavom za okolinu očiju i ultrazvučnom glavom za lice. Ultrazvuk služi za aktiviranje koktela, odbranu od slobodnih radikala i obnavljanje kože. U poslednjoj fazi tretmana koristimo krio sondu da bi se kokteli "zamrzli" na željenom mestu.
Tretman se radi jednom nedeljno, ukupno 6 tretmana, rezultati su vidljivi već posle prvog.  

Nefertiti spa

Admin
Kozmetički salon NEFERTITI SPA pruža visoko profesionalne usluge, možete nas posetiti i na sajmovima, zastupnici smo GERNETIC kozmetik

0 коментара:

Template by Clairvo Yance
Copyright © 2012 NEFERTITI SPA and Blogger Themes.PVC stolarija..Uredjenje enterijera.